Mitä Golfliitto tekee?

Golfliitto on suomalaisten golfseurojen valtakunnallinen keskus- ja palvelujärjestö.

Golfliitto on Suomen suurin lajiliitto rekisteröityneillä pelaajilla mitattuna.

Toiminta perustuu sääntömääräisiin tehtäviin ja strategiaan, jonka ytimessä on golfyhteisöjen elinvoiman tukeminen. Liitto vastaa muun muassa tasoitusjärjestelmän toimimisesta ja säännöistä ja on panostanut merkittävästi lajin digitalisoimiseen.

Golfliitto tukee golfyhteisöjä kattavilla asiantuntija- ja datapalveluilla sekä kouluttaa alan ammattilaisia ja vapaaehtoisia ohjaaja- ja valmennustoiminnasta sääntöihin ja kilpailujen järjestämiseen. Junioritoimintaa kehitetään Laatuseura-järjestelmän avulla, ja pelaajille tarjotaan monitasoista kansallista kilpailutoimintaa.

Golfliiton jäseniä ovat seurat eikä pelaajat, ja siksi osoitteenmuutos tehdään kotiseuraan.

JÄSENEDUT

GOLFLIITON jäsenseuran jäsenyys tarjoaa sinulle merkittäviä etuja ja palveluja:

  • Pohjola Vakuutuksen vakuutusturva sisältää golfarin tapaturma- ja vastuuvakuutuksen. Sporttiturva kattaa vamman hoitokulut, ja vastuuvakuutus korvaa toiselle aiheutetun henkilö- ja esinevahingon kaikkialla maailmassa.
  • Suomen suurin liikunta- ja urheilulehti Golflehti kotiin kannettuna.
  • eBirdie-sovellus on jäsenkortti ja tasoitus taskussasi! Saat siihen myös viestit ja jäsenedut seuralta ja Golfliitolta.
  • Keskusrekisterin ansiosta voit varata peliajan minne vain, ja sekä tasoituskierroksesi että kilpailutuloksesi päivittyvät automaattisesti.
  • Kaikki Golfliiton jäsenedut löydät kootusti verkosta. Muista myös kotiseurasi omat edut!

Lue lisää: golf.fi